nafo
Litauisk - Lietuvių
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Tospråklige undervisningsopplegg
Tospråklig materiell

matematikk.eksamenDen beste måten å øve til eksamen på er å løse oppgaver. På nettsiden matematikk.net finnes det gamle eksamensoppgaver med fasit, gode lenker og nyttige videoer. Elevene på ungdomstrinnet kan bruke nettsiden til å repetere algebra, geometri, funksjoner, statistikk, osv. 

Geriausias būdas pasiruošti matematikos egzaminui yra pakartoti išmoktą medžiagą sprendžiant uždavinius. Tinklapyje matematikk.net rasite ankstesnių metų egzaminų

Les mer

eksamenmatteÅrets matteeksamen er 16.mai. Her finner du en lenke til gratis eksamenshjelp til alle tiendeklassinger som kommer opp i matte. 

Šiemet matematikos egzaminas  vyks gegužės mėn. 16 d. Dalinamės nuoroda, kur mokiniams teikiama nemokama pagalba prieš matematikos egzaminą, t.y. gegužės mėn. 14 – 15. Sėkmės egzamine!

Les mer

rakettparadis2Tema: Hoderegning

Mål: Elevene skal gjøre overslag og finne tall ved hjelp av hoderegning.    

Beskrivelse: Opplegget passer for 3. trinn og oppover.  Her finner du oppgaver til diskusjon. 

Tema: Skaičiavimas mintyse

Tikslas: mokiniai išmoks suapvalinti skaičius ir spręsti užduotis mintyse

Aprašymas: ši mokomoji medžiaga skirta III kl. ir vyresnių klasių mokinių mokymui.

Les mer

mattebegrepp 2Tema: Matematikk i dagliglivet 2

Kompetansemål: Eleven skal kunne gjøre beregninger om forbruk, bruk av kredittkort, inntekt, lån og sparing, sette opp budsjett og regnskap og gjøre greie for beregninger og presentere resultatene.

Beskrivelse: Opplegget er både på norsk og på litauisk og er knyttet til kompetansemål i faget. I opplegget finner dere matematikkbegreper innen matematikktemaer som lønn, skatt, feriepenger, renter, sparing og lån. Opplegget består av tekster og oppgaver som eleven kan finne forklaringer på litauisk og på norsk i Matematikkbegreper.  Opplegget passer for 8.-10. trinn.

Tema: Matematika kasdieniniame gyvenime 

Les mer

mattebegrepp 2

 Tema: Matematikk i dagliglivet 

Kompetansemål: Eleven skal kunne gjøre beregninger om forbruk, bruk av kredittkort, inntekt, lån og sparing, sette opp budsjett og regnskap og gjøre greie for beregninger og presentere resultatene.

Beskrivelse: Opplegget er både på norsk og på litauisk og er knyttet til kompetansemål i faget. I opplegget finner dere matematikkbegreper innen matematikktemaer som avbetaling, utenlandske penger, regnskap og budsjett.

Les mer

  • 1
  • 2
nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.   - www.morsmal.no