nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Tospråklige undervisningsopplegg
Tospråklig materiell

Matematikkbegreper på nynorsk

hjartaNå er det utviklet fire nye hefter med matematikkbegreper på nynorsk, nynorsk - arabisk, nynorsk - persisk, nynorsk - somali og nynorsk - tigrinja. Det er lærer Ingeborg Flatland ved Førde norsksenter som har laget disse heftene. Førde norsksenter har nylig startet med grunnskoleopplæring for voksne innvandrere og Ingeborg underviser i matematikk på senteret.

Vi på NAFO er svært takknemlige for det arbeidet hun har gjort. En slik frivillig innsats fra engasjerte lærere vil glede mange minoritetsspråklige elever med nynorsk som hovedmål. Du kan finne de nynorske heftene ved å klikke på knappen Matematikkbegreper øverst på nettsiden.

Heftene er en hjelp til å forstå sentrale begreper i matematikkundervisningen. De kan brukes av tospråklige lærere, av elevene selv og av foreldre som ønkser å støtte sine barn i arbeidet med leksene. Heftene er lagt ut i pdf-format og kan fritt skrives ut og brukes i undervisning og leksearbeid.

 

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no