nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Skolekassa
Tospråklige undervisningsopplegg
Lumbrikus
Nafos filmer

Nettsiden Tema Modersmål legges ned

Tema ModersmålDen svenske nettsiden Tema modersmål kommer på grunn av tekniske problemer til å bli lagt ned den 2. januar 2018. Nettsiden kommer ikke til å publisere nytt innhold fram til den blir stengt.

Tekstene skrevet av nettsidens språkredaktører vil samtidig bli tatt bort. Det svenske Skolverket, som har driftet Tema Modersmål siden 2001, oppfordrer derfor alle som vil ha tilgang til materiell fra sidene om selv å laste det ned.

Nettressurser som Animationstema, Bildteman, Lexin online, samt Mattebegrepp, kommer imidlertid å være tilgjengelig på nettstedet Skolverket.se fra høsten 2017.

Nyheten om at Tema Modersmål legges ned er en trist nyhet for både oss som jobber på NAFO og for alle andre som har med morsmålsopplæring og tospråklig fagopplæring i Norge å gjøre. Den norske nettsiden Tema Morsmål, ble grunnlagt som et resultat av et samarbeid mellom Norge og Sverige. Vi på Tema Morsmål har i mange år hatt et meget godt samarbeid med både ledelsen og språkredaktørene på Tema Modersmål. Våre årlige konferanser bidro til nyttig og inspirerende erfaringsutveksling og kompetanseheving for språkredaktørene fra begge land. 

nafo logo Innholdsansvarlig: Sunil Loona , Tel: 67 23 53 44   - www.morsmal.no