nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Tospråklige undervisningsopplegg
Tospråklig materiell
Veiledning till foreldre

Vi rydder om sommeren

sommerOppdateringer på nettsiden.

Noen har kanskje sett at det har skjedd en del endringer på nettsiden Tema Morsmål  den siste tiden. Det stemmer. Vi rydder på nettsiden vår. I løp av de snart 10 årene som nettsiden har vært online samler det seg en del opplegg som nå er utdaterte, og dermed er det nødvendig med en opprydding.

Ressurser

Tema morsmål skal være en nettside med konkrete tips og ressusrer til flerspråklig arbeid i barnehage og skole. Mer utfyllende informasjon om flerkulturelt arbeid, organisering, diverse styringsdokumenter og liknende finner du på NAFOs nettside. Det er NAFO som drifter begge nettsidene og vi jobber nå med å tydeliggjøre profilen til de to sidene. På den måten kan de supplere hverandre best mulig. 

Ved å gå på de ulike språksidene på Tema Morsmål vil du finne en barnehagemeny og en grunnskolemeny. I disse to menyene finner du ressurser, aktiviteter, læringsressuser og undervisningsopplegg med utgangspunkt i rammeplanen for barnehagen eller læreplanene i grunnskolen i og på morsmål. 

Vi jobber systematisk med å systematisere ressusrene på nettsiden. Noen har kanskje lagt merke til den nye puffen som heter TOSPRÅKLIG MATERIELL? Her vil vi samle ressusrer og materiell på flere språk. Hovedmenyen har også fått nye menypukter og systematisert innhold. 

Følg med i august, ved skolestart vil vi gi deg tips til hvordan Tema Morsmål og NAFOs ressurser bør innlemmes i planleggingen av skoleåret. 

 

Imens ønsker vi alle en god sommer.

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no