nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Tospråklige undervisningsopplegg
Tospråklig materiell

Foreldre forteller om barnehage

Horten kommuneHorten kommune ønsker at flere barn med minoritetsbakgrunn begynner i barnehage.  De har laget en film der foreldre forteller på sine morsmål om alt det barna deres får oppleve ved å gå i barnehage. Filmen er tekstet på norsk. Trykk på bildet for å se filmen.  Les mer om rekruttering til barnehage i Horten kommune.

 I forbindelse med å rekruttere flere minoritetsspråklige barn til barnehagen, har prosjektleder Stephanie Michalowski-Mertins, laget filmen Velkommen til barnehagen. Her er det foreldre med innvandrerbakgrunn som forteller om sine gode erfaringer med å ha barn i barnehage. I tillegg til filmen er det laget forskjellig informasjonsmateriell. Sammen med foreldrene som deltar i filmen, møter prosjektlederen aktuelle foreldre. De viser filmen, forteller og informerer om barnehage i tillegg til å være behjelpelig med å søke barnehage.  

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no