nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Matematikk begreper
Flerspråklige fortellinger
Tospråklig materiell
Tospråklige undervisningsopplegg

Video-lydbok om koronaviruset på flere språk

historien om koronaviruset abloomAbloom (ideell og frivillig organisasjon i Oslo) har utviklet flere video-lydbøker om koronaviruset på flere språk. Boken er gratis og er i tillegg til norsk, tilgjengelig på 18 språk.  

 

Om boken

I boka møter vi Koronaviruset og familien hans, og vi får blant annet vite hvordan han slitt med å få seg venner i barndommen før han bestemmer seg for å ta over hele verden. Vi følger Korona i hans vei mot verdensherredømme. På veien må han slåss med store krefter. Hele byer og land stenges ned. Folk holder seg hjemme. Korona liker ikke dette. Han liker best når folk står tett i tett. Han fortsetter ferden sin til andre land. Men folk nekter å la seg stoppe. De holder avstand, vasker seg og gjør det de kan for å ikke la Korona ta over. Noen bruker også munnbind. Til slutt lærer vi hvordan koronaviruset sprer seg og hvordan du kan beskytte deg og andre.

 

 

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no