nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Tospråklige undervisningsopplegg
Tospråklig materiell

BARNEHAGEN I ET MANGFOLDIG SAMFUNN Barnehagekonferanse i Oslo 29. november

barn som leserFylkesmannen i Oslo og Aksershus og NAFO inviterer til barnehagekonferanse 29. november 2012 sammen med "Flerkulturelt nettverk for barnehagemyndighet i Oslo og Akershus".

Det blir stadig flere mangfoldige byer og lokalsamfunn i Norge. Dette påvirker barnehagens arbeid. Å arbeide med hvordan alle barn og foreldre kan få oppleve et likeverdig tilbud i tråd med barnehagens mandat blir viktig både i en stor by og i mindre kommuner.

Vi vil på denne konferansen belyse ulike måter å forholde seg til mangfold. Vi vil gjennom presentasjonene formidle tanker om barn og barndom, foreldreskap og om hvordan mangfoldet får konsekvenser for barnehagens arbeid med barna og samarbeid med foreldrene. 

Erfaringer fra to forskningsprosjeketer vil bli belyst på konferansen: "Alnaprosjektet", som har sett på forutsetningene for lokal tilhørighet i en drabantby i Groruddalen og forskningsprosjektet "Den flerkulturelle barnehagen i rurale strøk" som har sett på flerkulturelle praksiser i barnehager i landlige kommuner. Klikk her for program og påmelding.

 

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no