nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Matematikk begreper
Flerspråklige fortellinger
Tospråklig materiell
Tospråklige undervisningsopplegg

Eventyrposer på flere språk

eventyrposer gullhaarDet flerspråklige bibliotek låner ut eventyrposer på ulike språk.

I posene finnes tospråklige bøker, konkreter som kan brukes i formidlingen av historiene og lydbøker på CD på ulike språk.

 

 

 

Oversikt over språkposene:

  ikke gråt slu  
     

 Ikke gråt, Slu!

Dette er en moderne versjon av den tradisjonelle fabelen om den lille røde høna og reven. I den flott hjemmelagde posen finnes billedboka Don't cry, Slu! i tospråklige utgaver på engelsk sammen med arabisk, polsk, spansk, tamil, tyrksisk og urdu, i tillegg til et hefte med norsk oversettelse. Tøydokkene av reven Slu og høna Lille Rød gjør det lettere å formidle historien på en levende måte.


 

   
     
   bukkene bruse  
 

De tre bukkene Bruse

I denne eventyrposen finnes eventyret om De tre Bukkene Bruse  som tospråklige bøker på følgende språk: Engelsk sammen med arabisk, bengali, farsi, fransk, kinesisk, kroatisk, polsk, portugisisk, spansk og tjekkisk. Det finnes et eget hefte med norsk tekst. Eventyret finnes også som lydbok på CD, i tillegg til figurer som hører til i fortellingen.


 

 
     
   den virvlende hidjab bilde  
 

Den virvlende hidjab

Posen inneholder billedboka Den virvlende hijab skrevet av Na'ima bint Robert i tospråklige utgaver, på norsk sammen med arabisk, kurdisk (sourani), persisk, somali, urdu, og tamil sammen med engelsk. Denne posen inneholder ikke dukker, men en fin hijab og en lydbok på CD som er lest inn på 14 forskjellige språk.


 

 
     
   eventyrposer gullhaar  
 

Gullhår og de tre bjørnene

I denne posen finnes det tospråklige bøker på følgende språk: Engelsk sammen med arabisk, bengali, farsi, fransk, færøysk, kinesisk, polsk, portugisisk, russisk, somali, spansk, tyrkisk, og urdu, i tillegg til et hefte på norsk. Her er også lydbok på CD med de ulike språkene og Gullhår og de tre bjørnene som figurer.


 

 
     
   eventyrpose buri  
 

Buri og squashen

er et indisk folkeeventyr om ei gammel dame som skal besøke datteren sin. På vei dit må hun lure seg forbi både løven, tigeren og reven, som alle er ute etter å spise henne! Og hvordan skal det gå når hun seinere må hjem igjen?

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no