nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Matematikk begreper
Flerspråklige fortellinger
Tospråklig materiell
Tospråklige undervisningsopplegg

Infoskriv om Sommerles.no på flere språk

En høy bokhylle sett nedenfra. Helt øverst, ved bokhyllens topp, kan man skimte sola, skyer og fugler som flyr. Bilde: Pixabay/Mystic Art DesignSommerles.no er en nasjonal, digital sommerlesekampanje i regi av folkebibliotekene, for alle barn i første til syvende klasse. Kampanjen starter 1.juni hvert år, og avsluttes den 31. august. Sommerles.no er gratis for alle barn.  NAFO er samarbeidspartner med Sommerles.no og har oversatt informasjonskriv på flere språk. 

 

 

Hva kan barna lese?

Deltakerne kan lese hva som helst av bøker! De kan også lytte til lydbøker eller bli lest for av mamma, pappa eller noen andre som er flinke til å lese.  Deltakerne kan lese bøker på andre språk enn norsk også. Det er ikke så mange utenlandske bøker i bokdatabasen, men de kan legges inn manuelt og godkjennes av en bibliotekar. Du finner flere fortellinger som barna kan lytte og lese til på Tema Morsmåls side for flerspråklige fortellinger. Her finner du både tekstark, bøker, lydfiler og filmer- på flere språk.

Infoskriv om Sommerles.no på flere språk

Her finner du infoskriv på flere språk. Skroll nedover i vinduet.

Alt om Sommerles.no

altom.sommerles.no kan du lese mer om leseaksjonen, bakgrunn og finne mer informasjon til bruk i markesføring. 

 

 

 

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no