nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Matematikk begreper
Flerspråklige fortellinger
Tospråklig materiell
Tospråklige undervisningsopplegg

Informasjon om skolen på mange språk

En mann og en kvinne snakker sammen. De sitter i et klasserom.Bilde: NAFOVed mange tilfeller er det behov for å kunne sende ut informasjon til foresatte om skolen på foresattes eget morsmål. Det er desverrre ikke alltid slik at skoler har tospråklige lærere tilgjengelig i alle språk! Haga skole i Sande kommune har gjort noe med dette, og de ønsker å dele med oss på Tema Morsmål og alle andre:) Skolen har utarbeidet et dokument med informasjon om typiske rutiner i norsk skole. I dokumenter er det også beskrevet hva foresatte kan forvente av skolen og omvendt. Denne informasjonen kan være et godt utgangspunkt for et fruktbart og likeverdig skole-hjem samarbeid.

Under er det listet opp hvilke språk dokumenter er tilgjengelig på.

Vi takker Haga skole for god delingsvilje!

Informasjon om skolen på ulike språk

Vær obs på at det i noen oversettelser kan stå at skolens navn er Haga. Dette (kan) gjelder oversettelsene til arabisk, bosnisk, engelsk, russisk, soamlisk, finsk, vietnamesisk, sorani, farsi og polsk. Det er viktig at skolene redigerer dokumenter før man sender dem hjem til foresatte.


BOKMÅL

ARABISK BOSNISK      CHIN


DARI

ENGELSK FARSI FINSK

FRANSK
KURDISK-SORANI LATVISK LITAUISK

POLSK

RUSSISK

SOMALI SPANSK

SWAHILI

 TIGRINJA 

THAI TYSK

VIETNAMESISK
     
nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no