nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Tospråklige undervisningsopplegg
Tospråklig materiell

Eventyrposer på flere språk

eventyrpose sluDet flerspråklige bibliotek låner ut eventyrposer på ulike språk. I posene finnes tospråklige bøker, konkreter som kan brukes i formidlingen av historiene og lydbøker på CD på ulike språk. Her er en oversikt over språkposene:

Ikke gråt, Slu!
Dette er en moderne versjon av den tradisjonelle fabelen om den lille røde høna og reven. I den flott hjemmelagde posen finnes billedboka Don't cry, Slu! i tospråklige utgaver på engelsk sammen med arabisk, polsk, spansk, tamil, tyrksisk og urdu, i tillegg til et hefte med norsk

oversettelse. Tøydokkene av reven Slu og høna Lille Rød gjør det lettere å formidle historien på en levende måte.

Den virvelende hijabDen virvlende hijab
Posen inneholder billedboka Den virvlende hijab skrevet av Na'ima bint Robert i tospråklige utgaver, på norsk sammen med arabisk, kurdisk (sourani), persisk, somali, urdu, og tamil sammen med engelsk. Denne posen inneholder ikke dukker, men en fin hijab og en lydbok på CD som er lest inn på 14 forskjellige språk.

 


eventyrposer bruseDe tre bukkene Bruse
I denne eventyrposen finnes eventyret om De tre Bukkene Bruse  som tospråklige bøker på følgende språk: Engelsk sammen med arabisk, bengali, farsi, fransk, kinesisk, kroatisk, polsk, portugisisk, spansk og tjekkisk. Det finnes et eget hefte med norsk tekst. Eventyret finnes også som lydbok på CD, i tillegg til figurer som hører til i fortellingen.

 

 

eventyrposer gullhaarGullhår og de tre bjørnene
I denne posen finnes det tospråklige bøker på følgende språk: Engelsk sammen med arabisk, bengali, farsi, fransk, færøysk, kinesisk, polsk, portugisisk, russisk, somali, spansk, tyrkisk, og urdu, i tillegg til et hefte på norsk. Her er også lydbok på CD med de ulike språkene og Gullhår og de tre bjørnene som figurer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no