nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Skolekassa
Tospråklige undervisningsopplegg
Lumbrikus
Tospråklig materiell

KunnskapsløftetKunnskapsløftet er den siste reformen i grunnskolen og vidergående opplæring. Reformen fører til en rekke endringer i skolens innhold, struktur og organisering fra første klassetrinn i grunnskolen til siste trinn i videregående opplæring. Reformen har vært gjeldende siden august 2006.

Les mer

læreplan i morsmålLæreplanen i morsmål for språklig minoriteter kan brukes både i grunnskolen og innen videregående opplæring. Opplæringen etter denne læreplanen skal sammen med læreplanen i grunnleggende norsk fremme tilpasset opplæring i henhold til gjeldende bestemmelser i Opplæringsloven.

Les mer

Læreplan i grunnleggende norskEt hovedmål for opplæringen i grunnleggende norsk er utvikling av språklig selvtillitt og trygghet. Opplæringen skal fremme norskspråklig utvikling, slik at elevene blir i stand til å følge ordinær opplæring i norsk og andre fag på norsk. Den skal ivareta lese - og skriveopplæringen og bidra til å utvikle elevenes ordforråd og begrepsforståelse i ulike fag. Opplæringen skal også bidra til interkulturell forståelse.

Les mer

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no