nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Tospråklige undervisningsopplegg
Tospråklig materiell
Veiledning till foreldre

Påmelding til NAFO-konferansen 2020

Ungdommer ler på gress Shutterstock26. og 27. mars er det NAFO-konferanse. I år er temaet fellesskap, mangfold og inkludering i barnehage og skole. Program og påmelding er klart. Meld deg på nå! Konferansen går over to dager, det er mulighet å melde seg på både en og to dager. Konferansen holdes på OsloMet- Storbyuniversitetet, på campus Pilestredet. 

Programmet

Konferansen åpnes av kunnskap- og integreringsminister Jan Tore Sanner og rektor ved OsloMet Curt Rice. På konferansens første dag kan du delta på  flere plenumsforedrag, blant annet ved Thomas Hylland Eriksen, knyttet til temaet fellesskap og inkludering. På konferansens andre dag kan du delta på mange ulike paralleller.  Programmet er variert med innlegg som favner hele opplæringsløpet, noe er mer teoretisk rettet mens annet er mer praksisrettet.  

Program NAFO- konferansen 2020

Smak på språk

I denne sesjonen vil du lære litt av og om morsmålet til noen av de barna, ungdommene eller voksne som du arbeider med.  Vi legger opp til at du skal få erfaringer og kunnskaper som kan komme til nytte i jobben din. Du kan velge mellom sesjoner om arabisk, tigrinja, thai og russisk. Disse sesjonene blir ledet av NAFO og noen av redaktørene og tospråklige lærere fra Tema Morsmål/NAFO

Arabisk: Amer Ayoub, Mohamed Meliou og Sissel Persen, NAFO og Tema Morsmål

Tigrinja: John Sium og Sissel Persen, NAFO

Thai: Monthipa Silo Gauslaa og Usanee Olsen og Sissel Persen, NAFO og Tema Morsmål

Russisk: Galina Forbregd, Sofia Bjorsnes og Sissel Persen, NAFO og Tema Morsmål.

På konferansen vil du også få mulighet til å møte alle oss som jobber med nettsiden Tema Morsmål. På konferansens andre dag vil vi være tilgjengelig hele dagen mellom alle sesjoner og i pauser og lunsjtid ha en egen "stand" der du kan møte oss, snakke med oss og spørre oss om flerspråklige ressusrer på NAFOs nettsider.

 

Betaling

Det vil i år være en konferanseavgift.

  • 1 dag koster 300kr
  • 2 dager koster 500 kr
  • Mat og mingling  330 kr 

Overnatting og reisekostnader må dekkes av deltaker eller arbeidsgiver.

Påmelding

Påmeldingen er nå åpen. Frist for påmelding er 26. februar. Det er et begrenset antall plasser, så vær rask med å melde deg på. Påmeldingen er bindende.

Mer informasjon, program og påmelding

 

ordsky nafo konferansen 2020

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no