nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Skolekassa
Tospråklige undervisningsopplegg
Lumbrikus
NAFOs filmer

ressurshefte flersprklig arbeid i barnehagenRessurshefte Flerspråklig arbeid i barnehagen er laget av NAFO og utgitt i samarbeid med Kunnskapsdepartementet. Heftet er et resultat av NAFOs kompetansetiltaksprosjekt i barnehagene fra 2005-2010. Barnehager og kommuner som har deltatt i prosjektet har bidratt til å utvikle gode arbeidsmåter for flerspråklig arbeid i barnehagen, både med og uten tospråklig assistanse.

Ressursheftet omtaler disse arbeidsmåtene og belyser teoretiske perspektiver på flerspråklig arbeid. Målgruppen for ressursheftet er ansatte i barnehager, barnehagemyndighet og andre som er tilknyttet arbeid med språkutvikling for flerspråklige barn i barnehagealder. Ressursheftet vil bli distribuert til alle landets barnehager, kommuner og fylkesmenn. I tillegg blir det sendt ut klassesett til høgskoler og universiteter som utdanner førskolelærere. For å lese ressursheftet, klikk på ikonet under.

icon Ressurshefte Flerspråklig arbeid i barnehagen

Ressursheftet finne også på engelsk. For å lese den engelsek utgaven av ressursheftet, klikk på ikonet under.

icon Resourceguide Multilingual work in kindergartens

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.   - www.morsmal.no