nafo
Thai - ไทย
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Skolekassa
Tospråklige undervisningsopplegg
Lumbrikus
NAFOs filmer

Mama Lisa`s World

 

mamalisaMamalisa er et nettsted med barnesanger fra hele verden. Noen sanger finnes med lyd, andre kun med tekst. Sangene er oversatt til engelsk, fransk og spansk.

 Klikk her for å komme til nettstedet.

 

Bzzzpeek

bizzzpikDette er et nettsted der barn med 20 forskjellige språk har lest inn dyrelåter. Nettstedet egner seg fint til å bruke i en flerspråklig barnegruppe for samtaler rundt forskjellige språk. Klikk her for å komme til nettstedet.

 

Kulturbro Forlag AS

kulturbro logoKulturbro Forlag arbeider for å fremme integrering, kulturfoståelse og språkutvikling gjennom utveksling av litteratur mellom ulike kulturer og på forskjellige språk. Her finner du flerspråklige barnebøker på ulike språk i samme bok. Klikk her for å komme til nettstedet.

Syraj

syrajSyraj er et nettsted som formidler arabiske billedbøker for barn på arabisk og arabisk - engelsk, dvder og cder med arabisk sang og musikk og arabisk materiell til bruk sammen med barn. Det meste av informasjonen på siden er skrevet på engelsk. Klikk her for å komme til siden.

เนื้อหาอื่นๆ...

  • 1
  • 2
nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   - www.morsmal.no