Mobile menu

Bildetema

Bildetema

Ordbøker på nett

LEXIN

Skolekassa

Skolekassa

Lumbrikus

Lumbrikus

Flerspråklige Verb

Flerspråklige verb

Flerspråklige fortellinger

Flerspråklige fortellinger

Flerspråklige fagressurser

Flerspråklige fagressurser

Flerspråklig matematikk

Flerspråklig matematikk

Flerspråklig materiell

Flerspråklig materiell

Infoskriv om Sommerles.no på flere språk

Sommerles.no er en nasjonal, digital sommerlesekampanje i regi av folkebibliotekene, for alle barn i første til syvende klasse. Kampanjen starter 1.juni hvert år, og avsluttes den 31. august. Sommerles.no er gratis for alle barn.  NAFO er samarbeidspartner med Sommerles.no og har oversatt informasjonskriv på flere språk. 

Hva kan barna lese?

Deltakerne kan lese hva som helst av bøker! De kan også lytte til lydbøker eller bli lest for av mamma, pappa eller noen andre som er flinke til å lese.  Deltakerne kan lese bøker på andre språk enn norsk også. Det er ikke så mange utenlandske bøker i bokdatabasen, men de kan legges inn manuelt og godkjennes av en bibliotekar. Du finner flere fortellinger som barna kan lytte og lese til på Tema Morsmåls side for flerspråklige fortellinger. Her finner du både tekstark, bøker, lydfiler og filmer- på flere språk.

Infoskriv om Sommerles.no på flere språk

Her finner du infoskriv på flere språk. Skroll nedover i vinduet.

Infoskriv på flere språk

Her finner du infoskriv på 12 forskellige språk som du kan benytte til å informere om Sommerles.no.

NAFO, Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no