Mobile menu

Bildetema

Bildetema

Ordbøker på nett

LEXIN

Skolekassa

Skolekassa

Lumbrikus

Lumbrikus

Flerspråklige Verb

Flerspråklige verb

Flerspråklige fortellinger

Flerspråklige fortellinger

Flerspråklige fagressurser

Flerspråklige fagressurser

Flerspråklig matematikk

Flerspråklig matematikk

Flerspråklig materiell

Flerspråklig materiell

Plakater og infomateriell (covid-19)

Skjermbilde av nettsiden til fhi Det er viktig med ekstra fokus på håndhygiene og smitteforebygging i perioder med influensa og andre virussykdommer. På nettsidene til Helsedirektoratet kan dere laste ned plakater og informasjonsmateriell på flere språk.  Plakatene kan henges opp og de kan også sendes hjem digitalt. FHI har utviklet en søkfunksjon. Der kan du filterere på språk og andre emneord for å lettere finne frem til det du søker. 

Plakater og informasjonsmateriell finner du på Helsedriketoratets nettsider

 

Informasjonsfilmer om korona på flere språk

NKSlogoNorske Kvinners Sanitetsforening N.K.S. har utviklet informasjonsfilmer på flere språk om Korona: symptomer, testing og smittevern. Det er utviklet korte filmsnutter med informasjon om hvorfor barn blir sendt hjem fra skolen om de har luftveissymptomer, hva du gjør for å teste deg, hvordan testingen foregår, og hva du må gjøre om du er i karantene eller isolasjon. 

Arabisk | Norsk Engelsk | Russisk | Somali | Tigrinja | Tyrkisk | Urdu

Korona - informasjon om barnehage og skole på flere språk

 koronainfo bhg  koronainfo skole

 

Utdanningsdirektoratet har publisert informasjonsskriv på flere språk som barnehager og skoler kan bruke for å informere foreldrene. Hvordan vil barnehagehverdagen eller skoledagen være,  er det trygt for barna å gå i barnehagen eller å gå på skolen? Hva skal foresatte gjøre og hvilke regler gjelder? Last ned info på flere språk fra Udir sin nettside og del med foresatte.

Håndhygiene i barnehagen- på flere språk

vaske hender artikkelbildeI barnehagen er det innført nye rutiner for håndhygiene for å hindre smittespredning. I denne artikkelen finner du nedlastbare plakater som viser ulike situasjoner barna skal vaske hendene når de er i barnehagen. Plaklatene kan brukes i barnehagen sammen med barna. De kan også være fine til å henge opp eller dele ut til foresatte. 

Tekst, illustrasjon, og lyd på flere språk.

Les mer

NAFO, Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no