Personvernerklæring

Hvem er vi?

https://morsmal.no er en av Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO) sin hjemmeside. NAFO er en del av OsloMet, Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier.

Spørreundersøkelser og påmeldinger til arrangementer

Vi bruker tjenesten Nettskjema til spørreundersøkelser og påmeldingsskjemaer til arrangementer. Tjenesten tilbys av Universitetet i Oslo. Les om personvern og vilkår for bruk av nettskjema (uio.no)

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med?

Din personlige identifiserbare informasjon vil aldri bli delt med en tredjepart uten ditt samtykke.


Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi lagrer kun informasjon så lenge det foreligger behov for dette. Kontaktinformasjon i spørreskjemaer og påmeldingsskjemaer som ikke lenger er aktive, slettes innen seks måneder. Anonym analysedata lagres på ubestemt tid for å se trender og utvikling av adferd.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål, ta kontakt med oss