Personvernerklæring

Hvem er vi?

https://morsmal.no er en av Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO) sin hjemmeside. NAFO er en del av OsloMet, Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier.

Webanalyse – Matomo Cloud 

Nasjonalt senter for flerkulturell opplæring (NAFO) bruker Matomo Cloud for å analysere bruken av våre nettsider. Dette er en viktig del av arbeidet for å lage innhold av god kvalitet for brukerne våre.  

Matomos analyser er anonymiserte og kan ikke brukes til å identifisere enkeltpersoner. Dataene som Matomo lagrer, er ikke knyttet til andre informasjonskilder, og overføres heller ikke til tredjeparter. 

Matomo Cloud henter informasjon om: 

  • hvilke sider som er mest besøkt 
  • hva som klikkes på (f.eks. søk, språk, lyd)    
  • dato og hvor lenge besøkene varer  
  • hvilke nettlesere brukerne har   
  • hvilket nettsted brukeren besøkte før de kom til denne siden (Referrer URL)
  • hvilket land/region brukeren kommer fra 

Informasjonen Matomo Cloud samler inn, lagres på en server i Europa. Mottatte opplysninger er underlagt Matomo Cloud sine retningslinjer for personvern. 

Vi vil aldri utlevere våre innsamlede data. 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Innlegg på morsmål.no kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål, ta kontakt med oss