nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Matematikk begreper
Flerspråklige fortellinger
Tospråklig materiell
Tospråklige undervisningsopplegg

Hva med å synge og danse litt  før jul?

Sang og musikk er skaper alltid god stemning i elev- og barnegrupper. Kanskje en stoppdans- lek eller stolleken faller i smak?

Her finner du sangen Jingle Bells på flere språk

Les mer

Det er hyggelig å synge bursdagsang på flere språk. Etter inspirsajon bursdagssanger artikkelbildefra Olaløkka barnehage i  har vi nå samlet inn bursdagssangen «Gratulerer med dagen» på 17 forskjellige språk. Språkene er også skrevet med norske bokstaver, slik at alle kan synge med.

Les mer

tegning av en bjelleFader Jakob er en sang som lett kan oversettes til ulike språk. Her finner du Fader Jakob på tyve ulike språk: Albansk, arabisk, engelsk, finsk, fransk, kinesisk/kantonesisk, kinesisk/mandarin, norsk, persisk, polsk, punjabi, somali, spansk, tamil, tyrkisk, tysk, urdu og vietnamesisk.

Versene er samlet av Pedagogisk fagsenter og tospråklige assistenter i bydel Gamle Oslo


pdfTekstark


Les mer

BkroneBursdagsfeiringer er en morsom del av hverdagen i barnehager og skoler. Ved å synge burdagssanger på ulike språk, kan også det språklige mangfoldet feires.

Mama Lisa's World har samlet bursdagssanger på ulike språk. Klikk her eller på bildet for å se om dere finner burdagssanger på de språkene dere ønsker.

Har dere bursdagssanger på flere språk, som tekst, lydfiler eller videoer, send dem gjerne til oss, så vil vi publisere dem!

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no