nafo
Bildetema
Lexin-Ordbøker på nett
Flerspråkige Verb
Flerspråklige fortellinger
Matematikk begreper
Veiledning till foreldre
Skolekassa
Tospråklige undervisningsopplegg
Lumbrikus
Tospråklig materiell

morsmålsdagen sandnes apervika 2Flere virksomheter i Sandnes kommune markerte Morsmålsdagen på ulike måter. Det var aktivteter både i barnehagene, på skolene og for de ansatte ved FBU- Senter for flerspråklige barn og unge. Les mer og bli inspirert til neste års feiring av det språklige mangfoldet.

Les mer

Morsmålsdagen artikkelbilde ålesundÅlesund kommune feiret Den internasjonale morsmålsdagen 21. februar med blant annet åpent klasserom og smak av verden hos Ålesund voksenopplæringssenter, og språkbord og språkverksted på bibliotekene.

Les mer og bli inspireret til hvordan din kommune kan markere dagen i 2020. 

Les mer

IMG 2580I Porsgrunn kommune har det blitt tradisjon for å arrangere en morsmålsuke i uke 9 hvert år. Da markeres Morsmålsdagen i barnehager og på skoler. I år reiste Tospråklig avdeling i kommunen rundt til barnehagene med en forestilling.

Les mer

Larvik morsmålsdag artikkelbilde Flere kommuner markerer den internasjonale morsmålsdagen. NAFO besøkte Larvik kommune og deltok på et flott arrangement på biblioteket.

Barnehagene i Larvik ble invitert til en markering av den internasjonale morsmålsdagen. Arrangementet var et samarbeid mellom barnehageadministrasjonen, tospråklig assistanse, kulturskolen og biblioteket. Les mer og se film fra markeringen.

 

Les mer

nafo logo Innholdsansvarlig: Lene Østli , E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.   - www.morsmal.no